Azokon a munkahelyeken, ahol a munkáltató vonja a tagdíjat, a tagdíj mértéke egységesen a bruttó munkabér 0,8 %-a. Ezért a tagdíjért cserébe a szakszervezet valamennyi szolgáltatására jogosultak a tagok, függetlenül a levont összeg nagyságától.

Fontos tudni, hogy az EKSZ a munkavállaló gondatlan károkozása esetén a kárösszeget teljes egészében átvállalja. Igaz ez abban az esetben is, ha a kárrendezés éven túli eseményekre irányul, amikor a biztosító nem téríti meg a kárt.

Ezen felül is rengeteg szolgáltatást nyújtunk tagjainknak, melyek a honlapon, szolgáltatások menü alatt megtalálhatók: Szolgáltatások – Egységes Közlekedési Szakszervezet (egyksz.hu)

Továbbra is várjuk csatlakozó munkatársaink jelentkezését. BKV-s dolgozók az eredeti belépési nyilatkozatot átadhatják a területi képviselőknek, leadhatják személyesen irodáinkban, illetve beküldhetik postán a lenti címre is. Többi jelenlegi vagy jövőbeni munkáltatói partnereink esetében a humán területre kell az eredetit eljuttatni, másolatban (akár olvasható, telefonnal készített fényképen) elküldve az eksz.rabim@gmail.com címre.

Minden tagnak lehetősége van az egyéni díjfizetésre, aminek legegyszerűbb módja állandó megbízással teljesíteni azt. Igaz ez azokra is, akiknél egyébként a munkáltató levonja a tagdíjat (egyéni befizetésre áttérés esetén a munkáltató felé korábban adott levonási megbízást vissza kell vonni). Továbbá azokra is érvényes, akiknél esetleg a munkáltató nem vonja le a tagdíjat, de azokra is, akik nem szeretnék, ha a munkáltató vagy más szakszervezetek tudomást szereznének szakszervezeti hovatartozásukról.

Egyéni befizetők tagdíja:

A legkisebb tagdíj mértéke 1000 Ft/hó. Ezért a tagok az alap érdekvédelmi szolgáltatásban részesülnek, képviseleti támogatás a munkáltatókkal folytatott tárgyalásokon, foglalkoztatási- és bérvitákban. Ingyenes jogi tanácsadás szerződött ügyvéd által.

Emelt tagdíjat fizetők az alapszolgáltatásokon felül jogosultak a szakszervezet valamennyi szolgáltatásának igénybevételére Ennek összege 2500 Ft/hó. Ez a tagdíj a gondatlan károkozás és a segélyezés, támogatás kivételével valamennyi általunk nyújtott szolgáltatásra érvényes.

A teljes szolgáltatás igénybevétele 4500 Ft/hó. Ennek oka a saját hibás közlekedési káresemények magas száma és a biztosítási díj egekbe szökő mértéke. A biztosítás érvényes a fő- és mellékállásos tevékenységre egyaránt.

Szolgáltatásaink listáját a szociális szabályzatban találhatod: A Cinkota Autóbusz Közlekedési Szakszervezet Segélyezési Szabályzata (rmwebstudio.hu)

Lehetőség van egy köztes tagdíj megfizetésére is, ami az alapszolgáltatáson kívül tartalmazza a gondatlan károkozás biztosítást is, ennek összege 3500 Ft/hó. 

Bankszámlaszám: CIB BANK: 10700615-73218090-51100005

Megjegyzés rovat: Név + HR azonosító

Belépés menete: Választhatod az itt található belépési nyilatkozatot, melyet letöltés után kitöltve elküldhetsz a info@egyksz.hu e-mail címre. A szerkeszthető változatot kinyomtatni sem kell, csupán kitöltés után beküldeni.Alábbi a változatot kinyomtatva kézzel lehet kitölteni, majd szkennelve továbbítani, illetve személyesen leadni.

A kapcsolat fülön a belépési nyilatkozaton szereplő adatok megadása is elegendő, illetve a szolgáltatási csomag összegének megjelölése. Ezt követően tagságod fenti feltételekkel élni fog mindaddig, míg a tagdíj folyamatosan beérkezik a számlára (minden hónap tizedikéig, az előző hónapra szóló összeg).

Amennyiben más szervezetnél van élő tagsági viszonyod, melyet megszüntetnél, vagy ha munkáltatói levonást szeretnél kérni, akkor csak eredeti, aláírt dokumentumot fogadnak el a foglalkoztatók. Ebben az esetben a nyilatkozatot elküldheted postán is az EKSZ, 1660 Bp. Pf. 311. címre.

Szolgáltatásainkról részletesen tájékozódhatsz a honlapon, a negyedévenként megjelenő TIME-EX újságban, de akár személyesen is képviselőinknél, központi irodáinkban (Cinkota – és Dél-Pest Divíziókban), vagy telefonon. Elérhetőségeinket a kapcsolatok menüpontban találod!

Jelenleg a következő vállalatokkal állunk munkaügyi kapcsolatban:

BKV Zrt.BKK Zrt.
VolánbuszSZKT Kft.
T-Busz Kft.Inter Tan-Ker City Kft.
Blaguss Agora Hungary Kft.Train Hungary Magánvasút Kft.
INTER-VM TRANS ArrivaBus Kft.