EKSZ-Kötöttpályás alapszervezet elnöke

1960.06.11 én születtem Kiskunhalason. Az általános iskola elvégzése után a Szegedi Déri Miksa Gépipari és Erősáramú Szakközépiskolában folytattam tanulmányaimat, amit 1978-ban sikeresen befejeztem.

A Metró É-D-i vonalán kezdtem dolgozni 1979.01.26-án, mint segédvezető, majd 1980.12.01-től Motorkocsi vezető ként 1987-ig dolgoztam a vonalon. 1988-tól a K-NY-i vonalon váltóműszakos lakatosként dolgoztam tovább.

Később kineveztek csoportvezetővé, ezt a munkakört 2007-től a szakszervezeti elnökké választásom után fejeztem be.

Azóta a szakszervezetünk (Fővárosi Közlekedési Dolgozók Demokratikus Szakszervezete) képviseletét irányítását végzem.

Az ismereteim bővítése, és a feladataim jobb ellátása érdekében,számítástechnikai végzetségeket szereztem (Középfokú szoftverüzemeltető, Hálózati Rendszergazda), a szakmai téren Metró Forgalmi Tiszti, illetve Elméleti, és Gyakorlati szakoktatói végzettséget szereztem.

A Műszaki területen vizsgabiztosi megbízásom is van, amelyeket most nem gyakorlom. A mai új helyzetben, Jogi és Politikai környezetben új válaszokat kell adnunk a tagságunk érdekeinek megvalósítása érdekében.

A szakszervezeteknek egységbe kell tömörülni, és egységes fellépéssel lehet valamennyi munkavállaló érdekeit érvényre juttatni, ezért is döntött úgy az FKDDSZ nagyválasztmánya, hogy fúzióra lép a CINASZ, ANSZ, CBFSZszakszervezetekkel, és megalakítja az EKSZ-t.

Érdekképviseleti Elnökként a választóimnak kívánok megfelelni, és az érdekeik védelmében fellépni!