CLB BIZTOSÍTÁSI KALKULÁTOR

clb_szakszervezet_banner.jpg

A logóra kattintva a CLB kalkulátorral megkeresheted a számodra legelőnyösebbet a biztosítótársagágok ajánlatai között!GENERALI BIZTOSÍTÁSI KALKULÁTOR

Kedvezményes ajánlatért kattints a főoldalon www.egyksz.hu található

logóra! GENERALI biztosító VIP ajánlatait találhatod, kizárólag az EKSZ tagjai számára!

(kötelező gépjárműbiztosítás -10 %, lakásbiztosítás -20 %, élet- és balesetbiztosítás -5 %, egészségbiztosítás -10 %)


GENERALI JOGVÉDELEM 

generali.jpg

A jogvédelmi biztosítás a magánéletben előforduló peres eljárások, jogi problémák esetén nyújt segítséget. A Generali kiegészítő jogvédelmi biztosításai úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a mindennapi életben felmerülő leggyakoribb kockázatok ellen védjenek. A Generali Juris csomagtermék felelősség- és jogvédelmi biztosítást is tartalmaz, valamint segítséget nyújt a munkavállalóként ért jogi érdeksérelem esetén is.

Mindennapi életében gyakran kerülhet Ön is olyan helyzetbe, hogy jogi tanácsra szorul vagy érdekei védelmében bírósághoz kell fordulnia. Lakás vásárlójaként, bérlőjeként, munkavállalóként, gépjárművezetőként, biztosítási szerződések biztosítottjaként ugyanis számos esetben lehet Ön is olyan jogviták alanya, melyek rendezése csak jogi úton lehetséges.

MIÉRT ÉRDEMES JOGVÉDELMI BIZTOSÍTÁST KÖTNIE?

A jogvédelmi biztosítás alapján a Generali az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • A jogvitára megfelelő szakértelemmel rendelkező ügyvédet ajánl a biztosított jogi képviseletére,
 • Fedezi a jogi (bírósági, hatósági) eljárások jogi költségeit a biztosítási összeg erejéig.

A Generali Juris Ön mellett áll, ha a magánéletében vagy munkavállalóként éri jogi érdeksérelem, és mentesíti Önt a magánemberként vagy munkavállalóként okozott olyan károk megtérítése alól, amelyekért a jogszabályok szerint felelősséget kell vállalnia. A jog Önt védi. Mi az Ön jogait.

A JOGVÉDELMI BIZTOSÍTÁSI ELEM VÉDI AZ ÖN JOGI ÉRDEKEIT! 

Jogvédelmi szolgáltatásunk segítséget nyújt Önnek, ha a magánéletében vagy munkavállalóként jogi érdeksérelem éri:

 • jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánlunk a jogi képviseletére, valamint  fedezzük a jogi eljárások költségeit, többek között az ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat, végrehajtási költségeket, szakvélemények költségét.
 • fedezzük a jogi eljárások költségeit, többek között az ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat, végrehajtási költségeket, szakvélemények költségét.

A FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI ELEMEK MENTESÍTIK ÖNT AZ ÖN ÁLTAL OKOZOTT KÁROK MEGTÉRÍTÉSE ALÓL! 

magánemberi felelősségbiztosítás az Ön által másoknak okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújt biztosítási védelmet, amennyiben Ön a kárt a magán élethelyzetében (azaz hivatásától, gazdasági tevékenységétől függetlenül) okozta. Amennyiben ilyen kár miatt Önnel szemben megalapozatlanul lépnek fel kártérítési igénnyel, akkor ügyvéd ajánlásával és jogi eljárások költségeinek viselésével segítjük Önt a kárigény elhárításában. Ha azonban Ön köteles a kár megtérítésére, akkor ez alól mentesítjük Önt!

A munkavállalói felelősségbiztosítást a munkaviszonyban foglalkoztatott személyeknek kínáljuk. 2012. július 1-jétől új Munka Törvénykönyve lépett életbe és ezzel lényegesen szigorodott a munkavállalók kártérítési felelősségének szabályozása. Ezután, ha enyhe gondatlanságból okoz kárt, akkor akár 4 havi távolléti díját is kifizethet kártérítésként, de ha munkahelyén a kollektív szerződés úgy szabályozza, akkor a kártérítés mértéke akár a 8 havi távolléti díját is elérheti.

Szándékos vagy súlyosan gondatlan károkozás esetén pedig a teljes kárt meg kell térítenie. És ekkor nem beszéltünk még a jogi eljárás költségeiről! Amennyiben Ön munkájának végzése során olyan személyi sérüléses vagy dologi kárt okoz, amelyért a munkáltatójával szemben a munkajog szabályai szerint felelős, akkor a munkavállalói felelősségbiztosítás keretében mentesítjük Önt a kár megtérítése alól!

PLUSZ SZOLGÁLTATÁS, MELYET A GENERALI JURIS NYÚJT.

Sürgős szükségben a 24 órás telefonos jogi tanácsadástbiztosítunk az alábbi esetekben minden ügyfelünknek:

 • a biztosítottal szembeni rendőri intézkedés,
 • a biztosítottat ért vagy általa okozott baleset,
 • a biztosított munkaviszonyának megszüntetése,
 • valamint külföldön bekövetkezett érdeksérelmek.

KEDVEZMÉNYEINK MAGUKÉRT BESZÉLNEK!

 • Kedvezményes alapdíjat adunk a 30 évnél fiatalabb biztosítottak esetén a jogvédelmi biztosítás díjából Ezüst, Arany, Platina csomagunk választása esetén.
 • 30%-os tartamengedményt adunk a biztosítás tarifális díjából, ha a szerződést határozatlan időre, de legalább 2 évre köti meg, ekkor két évre ki van zárva a felmondás joga.
 • 10% többszerződéses engedményt adunk, ha Ön, mint Szerződő már rendelkezik élő, legalább 15.000 Ft éves biztosítási díjú biztosítási szerződéssel a Generali-Providencia Biztosító Zrt-nél, vagy jelen biztosítással együtt köt egy legalább 15.000 Ft éves biztosítási díjú szerződést. A kedvezmény kizárólag akkor érvényesíthető, ha a Generali Juris biztosítás Szerződője megegyezik a másik biztosítás Szerződőjével.
 • További engedményeket szerezhet: 6%-ot éves, 3%-ot féléves díjfizetési ütem választása esetén, és további 10%-ot, ha inkasszós díjfizetési módot választ.
 • Maximálisan 50% díjengedményt tud érvényesíteni rögtön a szerződés megkötésekor!
 • Ha az első 3 évben szolgáltatás és kármentes a szerződése, akkor további 20% kármentességi kedvezményt adunk a szerződés további élettartamára.

További információ és ajánlatkérés:

eksz.biztositas@gmail.com
Nagy Zsolt 06 70 393 6693eksz---logo.svg

AEGON ÖNKÉNTES MUNKAVÁLLALÓI PROGRAM

Tisztelt Kollégák, Tisztelt Vezetők!

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az EKSZ segítségével dolgozóink Speciális Alkalmazotti Juttatási Program keretében kedvezményes szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá. A programban önkéntes baleseti, kórházi és műtéti program szolgáltatásait vehetik igénybe, melyek kifejezetten a munkavállalók számára lettek kialakítva. A programot az Aegon Biztosító Zrt. nyújtja a dolgozók részére, kizárólag szervezeti dolgozók részére!

A tájékoztatások minden részlegen illetve egységben a vezetővel történt előre egyeztetett időpontokban, illetve kiszolgáló – háttér osztályokon -, szintén előre egyeztetett időpontokban történik. A beszélgetések a munkavégzés helyén, munkaidőben, egyesével történnek, személyenként kb. 15 percet vesznek igénybe, ez a dolgozók munkavégzését, az alapfeladatokat nem fogja zavarni.

 A beszélgetések során, a tanácsadók a munkavállalók igényeinek megfelelő, személyes ajánlatot tesznek a juttatási lehetőségekről.

A tájékoztatásokat végző kollégák meg fogják keresni az egységek vezetőit időpont egyeztetés céljából, kérem, segítsék munkájukat annak érdekében, hogy mindenki lehetőséget kapjon a programban való részvételre.

Kérem, mindenki együttműködését a gördülékeny tájékoztatás és ügyintézés érdekében.

ÖNKÉNTES MUNKAVÁLLALÓI PROGRAM

Miről szól a program?

Az Önkéntes Munkavállalói Program olyan csoportos egészség- és balesetbiztosítási program, mely speciálisan a munkavállalók igényeire lett kialakítva. A választható biztosítási fedezetek teljeskörűen felölelik az általános biztosítási igényeket, így tartalmaz kimagaslóan kedvező ár-érték arányú balesetbiztosítási szolgáltatásokat, széleskörűen testreszabható egészségbiztosítási eszközöket, melynek részei a kórházi tartózkodásra, műtétre és táppénzre szóló térítések. A Program igénybe vehető egyéni formában, de kiterjeszthető az egész családra is. Mindezt annyira kedvező áron, hogy minden munkavállaló számára elérhető jövedelemtől függetlenül. Különösen kedvezővé teszi a programot, hogy szervezett formában, a szakszervezet segítségével a munkahelyen is igénybe vehető.

Aegon Csoportos Biztosítás a Munkavállalói Klub tagjai részére. Biztonság az élet váratlan helyzeteire!

Az Aegon Biztosítóval kötött együttműködés keretében olyan kedvező díjú Aegon baleset- és betegségbiztosítási csomagok elérését teszi lehetővé a szakszervezeti tagok számára, amellyel nemcsak saját, hanem családjuk biztonságáról is gondoskodhatnak.

Kik igényelhetik a biztosítást?

A biztosítási csomagokat azok a magánszemélyek igényelhetik, akik a Harmen Agent Kft. által működtetett Munkavállalói Klub tagjává váltak. Bármely biztosítási csomagnál választható egyéni és családi fedezet, utóbbi igénylése esetén a fedezet nemcsak a csatlakozóra, hanem a vele azonos állandó lakcímre bejelentett közeli hozzátartozókra (házastárs, testvér, szülő, gyermekek), élettársra is kiterjed. A biztosítás 1 év feletti és 65 év alatti személyekre vonatkozik.

Munkavállalók által választható programok:

Baleseti csomag1. szint2. szint3. szint4. szint5. szint
Baleseti halál    1 000 000 Ft    2 000 000 Ft    3 000 000 Ft    4 000 000 Ft    5 000 000 Ft
Baleseti maradandó rokkantság (1-100%)    1 000 000 Ft    2 000 000 Ft    3 000 000 Ft    4 000 000 Ft    5 000 000 Ft
Égés (10-100%)      250 000 Ft      500 000 Ft      750 000 Ft    1 000 000 Ft    1 250 000 Ft
Csonttörés (10-100%)          7 500 Ft        15 000 Ft        22 500 Ft        30 000 Ft        37 500 Ft
Baleseti kórházi napi térítés (1. naptól, 365 nap / év)             750 Ft          1 500 Ft          2 250 Ft          3 000 Ft          3 750 Ft
Baleseti keresőképtelenség (1. naptól, 90 nap / év)             375 Ft             750 Ft          1 125 Ft          1 500 Ft          1 875 Ft
Közlekedési baleseti halál    1 000 000 Ft    2 000 000 Ft    3 000 000 Ft    4 000 000 Ft    5 000 000 Ft
Egyéni szint havi díja250 Ft500 Ft750 Ft1 000 Ft1 250 Ft
Családi szint havi díja500 Ft1 000 Ft1 500 Ft2 000 Ft2 500 Ft

Baleset esetén…

 • A legsúlyosabb tragédia esetén kiemelkedő kifizetés, melye közlekedés baleset esetén megduplázódik. A keresőképesség legkisebb fokú elvesztése esetén kifizetés, egészen a keresőképesség teljes elvesztéséig.
 • Égés esetén 10%-100%-os kifizetés súlyosságtól függően.
 • Csonttörés vagy repedés esetén százalékos kifizetés súlyosságtól függően. Kifizetés már egy kézujj repedése esetén is.
 • Baleseti eredetű kórházi tartózkodás esetén térítés már az első naptól.
 • Balesetből eredő táppénz esetén kifizetés már az első táppénzen töltött naptól.
Kórházi csomag betegség és baleset esetére, 3 hónap vár. idővel1. szint2. szint3. szint4. szint5. szint
Kórházi napi térítés (1. naptól, 90 nap / év)1500 Ft/nap3000 Ft/nap4500 Ft/nap6000 Ft/nap7500 Ft/nap
Keresőképtelenség esetére szóló, napi térítés (1. naptól, 60 nap / év)750 Ft/nap1500 Ft/nap2250 Ft/nap3000 Ft/nap3750 Ft/nap
Egyéni szint díja/hó850 Ft1 700 Ft2 550 Ft3 400 Ft4 250 Ft
Családi szint díja/hó1 700 Ft3 400 Ft5 100 Ft6 800 Ft8 500 Ft

Betegség esetére…

 • 3 hónap várakozási idő után.
 • Balesetből vagy betegségből eredő kórházi ápolás első napjától térítés minden kórházban töltött napra.  Intenzív ellátás esetén 150%-os kifizetés.
 • Amennyiben műtétre kerül sor, a műtét súlyosságától függően fizet egyösszegű szolgáltatást.
 • Bármely okú táppénz esetén szolgáltatás már az ötödik naptól.
Műtéti csomag betegség és balesetesetére, 3 hónap várakozási idővel1. szint2. szint3. szint4. szint5. szint
Kis műtét térítése18 750 Ft37 500 Ft56 250 Ft75 000 Ft93 750 Ft
Közepes műtét térítése37 500 Ft75 000 Ft112 500 Ft150 000 Ft187 500 Ft
Nagy műtét térítése75 000 Ft150 000 Ft225 000 Ft300 000 Ft375 000 Ft
Kiemelt műtét térítése150 000 Ft300 000 Ft450 000 Ft   600 000 Ft   750 000 Ft
Egyéni szint díja/hó  250 Ft500 Ft750 Ft1 000 Ft1 250 Ft
Családi szint díja/ hó 500 Ft   1 000 Ft  1 500 Ft 2 000 Ft   2 500 Ft

Összefoglalva:

 • A legnehezebb helyzetekben nyújt anyagi segítséget a lehetőségekhez igazodó áron.
 • Elkötelezettség nélkül, akár 65 éves korig fenntartható.
 • A nap 24 órájában, az év 365 napján, bárhol a világon bekövetkező balesetre érvényes.
 • Mással nem helyettesíthető pénzügyi alternatíva a kieső jövedelme pótlására.

Önkéntes Munkavállalói Program előnyei a Munkaadó számára

Adminisztráció:

 • Az Aegon Biztosító Zrt. és szerződött partnere, minden adminisztrációs terhet átvállal legyen a az a rendszeres díjak beszedése és az ezzel összefüggő adminisztráció, ezért a program a személyügyi-munkaügyi területek számára semmilyen plusz teherrel nem jár.
 • Része ennek a szolgáltatásnak a kilépő és belépő dolgozók biztosítással összefüggő feladatainak kezelése.
 • Munkaadói költség: 0, azaz nulla forint.
 • Semmilyen adminisztrációs költséget vagy egyéb személyi erőforrást nem igényel.
 • A program bevezetése semmilyen banki, vagy egyéb utalási költséggel, illetve illetékkel a munkaadó számára nem jár.

Ár-Érték arány

 • A piacon ismert, hasonló termékekkel összehasonlítva kiemelkedően kedvező ár-érték arányú szolgáltatás a munkavállalók számára
 • Széles körű és testreszabható szolgáltatások olyan különleges fedezetekkel, mint a közlekedési baleseti halál és a bármely okú (betegség és baleset) táppénz
 • Kortól és nemtől független, egységes ár minden munkavállaló számára

Ügyintézés és kárrendezés

 • Választható ügyintézési és kárrendezési csatornák, akár az Aegon Biztosító Zrt. országos irodahálózatán keresztül, távügyintézés a telefonos Call Center-en keresztül, vagy e-ügyintézés.

Egyéb kedvezmények

 • Mint az Aegon Biztosító új ügyfelei a munkavállalók széles körű kedvezményekben és folyamatos akciókban részesülhetnek, legyen szó lakás- vagy gépjármű biztosításról, vagy bármilyen egyéb szolgáltatásról-