BÉKÉSI LÁSZLÓ GAZDASÁGI VEZETŐ

1957-ben születtem. Nős vagyok, egy gyermeke édesapja. 2003. február óta dolgozom a BKV Zrt-nél folyamatosan, buszvezetőként a Cinkota telephelyen.

2004-ben lettem szakszervezeti tag. Úgy gondoltam, hogy egységben az erő, és ezt az erőt csak ebben a formában lehet megvalósítani.

2007-óta vagyok szakszervezeti tisztségviselő. Azóta is folyamatosan dolgozom a szakszervezetben. Tisztségviselői megválasztásom óta úgy érzem, nem csak a tagságnak tartozom felelősséggel, hanem munkavállalók szélesebb körének is.

Ez a felelősségérzet vezetett ahhoz, hogy részt vegyek az Egységes Közlekedési Szakszervezet létrehozásában, működtetésében. A feladataim közé tartozik a szakszervezet pénzügyeinek koordinálása, valamint a külső partnerekkel történő kapcsolattartás, szerződések karbantartása.

2020. júniustól nyugdíjasként élem tovább az életem, de a szakszervezetben tovább folytatom a munkát, egy további megtisztelő feladattal kiegészítve: a szakszervezet nyugdíjas tagozatának vezetésében is részt veszek.