Vodafone EKSZ Flotta

Üdvözlöm Önöket!

Rasztik Anikó vagyok, a Vodafone Árkád üzlet részéről az EKSZ kapcsolattartója.

Hozzám fordulhatnak bizalommal szerződéskötéssel, szerződéshosszabbítással kapcsolatban. Természetesen soron kívüli ügyintézést biztosítok, időpont egyeztetéssel.

Amennyiben nem sikerül elérni telefonon, kérem, keressen később újra vagy írjon sms-t; amint lesz lehetőségem, akkor visszahívom J.

Elérhetőségeim:

Rasztik Anikó

Telefonszámom: 06709055555

E-mail címem: aniko.rasztik@vodafone.com

 

flotta1.png

voda2.png

flotta3.png

 

 

 

 

Árkád Vodafone

Hírek

Jövedelemkiesési segély

Jövedelemkiesési segély

Kattints a címre!

Kedves EKSZ Tagok!

Szakszervezetünk a járvány miatt bekövetkezett járatcsökkenés hatásaként jelentkező jövedelemkiesés  tekintetében következetesen azon az állásponton volt, hogy azon a dolgozók számára, akik valamilyen okból kifolyólag állásidőn voltak, nem alapbért, hanem távolláti díjat kell kapniuk. Hosszas egyeztetés és vita után mind a munkáltató, mind a tulajdonos befogadta ezt a javaslatot, az érintettek számára a már korábban folyósított összeget segély formájában kiegészíti távolléti díjra, melyet a június 8-án esedékes bérrel együtt fognak megkapni. A megállapodás teljes idejére (augusztus 31-ig) az állásidőre szintén távolléti díjat fog a munkáltató biztosítani. 

A mellékelt megállapodáson tecnikai okokból csak egy aláírás szerepel, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy más szakszervezetek ne fogadták volna el a megállapodást. Csupán arról van szó, hogy mindenki a saját példányát írta alá, a veszélyhelyzet megszűnését követően kerül aláírásra a végleges példány. 

CLB