CLB biztosítási kalkulátor

clb_szakszervezet_banner.jpg

A logóra kattintva a CLB kalkulátorral megkeresheted a számodra legelőnyösebbet a biztosítótársagágok ajánlatai között!

GENERALI biztosítási kalkulátor

generali.png

A logóra kattintva a GENERALI biztosító VIP ajánlatait találhatod, kizárólag az EKSZ tagjai számára!

(kötelező gépjárműbiztosítás -10 %, lakásbiztosítás -20 %, élet- és balesetbiztosítás -5 %, egészségbiztosítás -10 %)

Generali jogvédelem

generali.jpg

 

A jogvédelmi biztosítás a magánéletben előforduló peres eljárások, jogi problémák esetén nyújt segítséget. A Generali kiegészítő jogvédelmi biztosításai úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a mindennapi életben felmerülő leggyakoribb kockázatok ellen védjenek. A Generali Juris csomagtermék felelősség- és jogvédelmi biztosítást is tartalmaz, valamint segítséget nyújt a munkavállalóként ért jogi érdeksérelem esetén is.

Mindennapi életében gyakran kerülhet Ön is olyan helyzetbe, hogy jogi tanácsra szorul vagy érdekei védelmében bírósághoz kell fordulnia. Lakás vásárlójaként, bérlőjeként, munkavállalóként, gépjárművezetőként, biztosítási szerződések biztosítottjaként ugyanis számos esetben lehet Ön is olyan jogviták alanya, melyek rendezése csak jogi úton lehetséges.

Miért érdemes jogvédelmi biztosítást kötnie?

A jogvédelmi biztosítás alapján a Generali az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • A jogvitára megfelelő szakértelemmel rendelkező ügyvédet ajánl a biztosított jogi képviseletére,
 • Fedezi a jogi (bírósági, hatósági) eljárások jogi költségeit a biztosítási összeg erejéig.

A Generali Juris Ön mellett áll, ha a magánéletében vagy munkavállalóként éri jogi érdeksérelem, és mentesíti Önt a magánemberként vagy munkavállalóként okozott olyan károk megtérítése alól, amelyekért a jogszabályok szerint felelősséget kell vállalnia. A jog Önt védi. Mi az Ön jogait.

A jogvédelmi biztosítási elem védi az Ön jogi érdekeit! 

Jogvédelmi szolgáltatásunk segítséget nyújt Önnek, ha a magánéletében vagy munkavállalóként jogi érdeksérelem éri:

 • jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánlunk a jogi képviseletére, valamint  fedezzük a jogi eljárások költségeit, többek között az ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat, végrehajtási költségeket, szakvélemények költségét.
 • fedezzük a jogi eljárások költségeit, többek között az ügyvédi díjat, illetékeket, eljárási díjakat, végrehajtási költségeket, szakvélemények költségét.

A felelősségbiztosítási elemek mentesítik Önt az Ön által okozott károk megtérítése alól! 

magánemberi felelősségbiztosítás az Ön által másoknak okozott személyi sérüléses és dologi károkra nyújt biztosítási védelmet, amennyiben Ön a kárt a magán élethelyzetében (azaz hivatásától, gazdasági tevékenységétől függetlenül) okozta. Amennyiben ilyen kár miatt Önnel szemben megalapozatlanul lépnek fel kártérítési igénnyel, akkor ügyvéd ajánlásával és jogi eljárások költségeinek viselésével segítjük Önt a kárigény elhárításában. Ha azonban Ön köteles a kár megtérítésére, akkor ez alól mentesítjük Önt!

A munkavállalói felelősségbiztosítást a munkaviszonyban foglalkoztatott személyeknek kínáljuk. 2012. július 1-jétől új Munka Törvénykönyve lépett életbe és ezzel lényegesen szigorodott a munkavállalók kártérítési felelősségének szabályozása. Ezután, ha enyhe gondatlanságból okoz kárt, akkor akár 4 havi távolléti díját is kifizethet kártérítésként, de ha munkahelyén a kollektív szerződés úgy szabályozza, akkor a kártérítés mértéke akár a 8 havi távolléti díját is elérheti.

Szándékos vagy súlyosan gondatlan károkozás esetén pedig a teljes kárt meg kell térítenie. És ekkor nem beszéltünk még a jogi eljárás költségeiről! Amennyiben Ön munkájának végzése során olyan személyi sérüléses vagy dologi kárt okoz, amelyért a munkáltatójával szemben a munkajog szabályai szerint felelős, akkor a munkavállalói felelősségbiztosítás keretében mentesítjük Önt a kár megtérítése alól!

Plusz szolgáltatás, melyet a Generali Juris nyújt.

Sürgős szükségben a 24 órás telefonos jogi tanácsadástbiztosítunk az alábbi esetekben minden ügyfelünknek:

 • a biztosítottal szembeni rendőri intézkedés,
 • a biztosítottat ért vagy általa okozott baleset,
 • a biztosított munkaviszonyának megszüntetése,
 • valamint külföldön bekövetkezett érdeksérelmek.

Kedvezményeink magukért beszélnek!

 • Kedvezményes alapdíjat adunk a 30 évnél fiatalabb biztosítottak esetén a jogvédelmi biztosítás díjából Ezüst, Arany, Platina csomagunk választása esetén.
 • 30%-os tartamengedményt adunk a biztosítás tarifális díjából, ha a szerződést határozatlan időre, de legalább 2 évre köti meg, ekkor két évre ki van zárva a felmondás joga.
 • 10% többszerződéses engedményt adunk, ha Ön, mint Szerződő már rendelkezik élő, legalább 15.000 Ft éves biztosítási díjú biztosítási szerződéssel a Generali-Providencia Biztosító Zrt-nél, vagy jelen biztosítással együtt köt egy legalább 15.000 Ft éves biztosítási díjú szerződést. A kedvezmény kizárólag akkor érvényesíthető, ha a Generali Juris biztosítás Szerződője megegyezik a másik biztosítás Szerződőjével.
 • További engedményeket szerezhet: 6%-ot éves, 3%-ot féléves díjfizetési ütem választása esetén, és további 10%-ot, ha inkasszós díjfizetési módot választ.
 • Maximálisan 50% díjengedményt tud érvényesíteni rögtön a szerződés megkötésekor!
 • Ha az első 3 évben szolgáltatás és kármentes a szerződése, akkor további 20% kármentességi kedvezményt adunk a szerződés további élettartamára!generali.jpg

További információ és ajánlatkérés:

eksz.biztositas@gmail.com
Nagy Zsolt 06 70 393 6693

eksz---logo.svg

Aegon Önkéntes Munkavállalói Program


Tisztelt Kollégák, Tisztelt Vezetők!41590.jpg

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az EKSZ segítségével dolgozóink Speciális Alkalmazotti Juttatási Program keretében kedvezményes szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá. A programban önkéntes baleseti, kórházi és műtéti program szolgáltatásait vehetik igénybe, melyek kifejezetten a munkavállalók számára lettek kialakítva. A programot az Aegon Biztosító Zrt. nyújtja a dolgozók részére, kizárólag szervezeti dolgozók részére!

A tájékoztatások minden részlegen illetve egységben a vezetővel történt előre egyeztetett időpontokban, illetve kiszolgáló – háttér osztályokon -, szintén előre egyeztetett időpontokban történik. A beszélgetések a munkavégzés helyén, munkaidőben, egyesével történnek, személyenként kb. 15 percet vesznek igénybe, ez a dolgozók munkavégzését, az alapfeladatokat nem fogja zavarni.

 A beszélgetések során, a tanácsadók a munkavállalók igényeinek megfelelő, személyes ajánlatot tesznek a juttatási lehetőségekről.

A tájékoztatásokat végző kollégák meg fogják keresni az egységek vezetőit időpont egyeztetés céljából, kérem, segítsék munkájukat annak érdekében, hogy mindenki lehetőséget kapjon a programban való részvételre.

Kérem, mindenki együttműködését a gördülékeny tájékoztatás és ügyintézés érdekében.41590.jpg

Önkéntes Munkavállalói Program

Miről szól a program?

Az Önkéntes Munkavállalói Program olyan csoportos egészség- és balesetbiztosítási program, mely speciálisan a munkavállalók igényeire lett kialakítva. A választható biztosítási fedezetek teljeskörűen felölelik az általános biztosítási igényeket, így tartalmaz kimagaslóan kedvező ár-érték arányú balesetbiztosítási szolgáltatásokat, széleskörűen testreszabható egészségbiztosítási eszközöket, melynek részei a kórházi tartózkodásra, műtétre és táppénzre szóló térítések. A Program igénybe vehető egyéni formában, de kiterjeszthető az egész családra is. Mindezt annyira kedvező áron, hogy minden munkavállaló számára elérhető jövedelemtől függetlenül. Különösen kedvezővé teszi a programot, hogy szervezett formában, a szakszervezet segítségével a munkahelyen is igénybe vehető.

Aegon Csoportos Biztosítás a Munkavállalói Klub tagjai részére. Biztonság az élet váratlan helyzeteire!

Az Aegon Biztosítóval kötött együttműködés keretében olyan kedvező díjú Aegon baleset- és betegségbiztosítási csomagok elérését teszi lehetővé a szakszervezeti tagok számára, amellyel nemcsak saját, hanem családjuk biztonságáról is gondoskodhatnak.

Kik igényelhetik a biztosítást?

A biztosítási csomagokat azok a magánszemélyek igényelhetik, akik a Harmen Agent Kft. által működtetett Munkavállalói Klub tagjává váltak. Bármely biztosítási csomagnál választható egyéni és családi fedezet, utóbbi igénylése esetén a fedezet nemcsak a csatlakozóra, hanem a vele azonos állandó lakcímre bejelentett közeli hozzátartozókra (házastárs, testvér, szülő, gyermekek), élettársra is kiterjed. A biztosítás 1 év feletti és 65 év alatti személyekre vonatkozik.

 

Munkavállalók által választható programok:

 

Baleseti csomag

1. szint

2. szint

3. szint

4. szint

5. szint

Baleseti halál

    1 000 000 Ft

    2 000 000 Ft

    3 000 000 Ft

    4 000 000 Ft

    5 000 000 Ft

Baleseti maradandó rokkantság (1-100%)

    1 000 000 Ft

    2 000 000 Ft

    3 000 000 Ft

    4 000 000 Ft

    5 000 000 Ft

Égés (10-100%)

      250 000 Ft

      500 000 Ft

      750 000 Ft

    1 000 000 Ft

    1 250 000 Ft

Csonttörés (10-100%)

          7 500 Ft

        15 000 Ft

        22 500 Ft

        30 000 Ft

        37 500 Ft

Baleseti kórházi napi térítés (1. naptól, 365 nap / év)

             750 Ft

          1 500 Ft

          2 250 Ft

          3 000 Ft

          3 750 Ft

Baleseti keresőképtelenség (1. naptól, 90 nap / év)

             375 Ft

             750 Ft

          1 125 Ft

          1 500 Ft

          1 875 Ft

Közlekedési baleseti halál

    1 000 000 Ft

    2 000 000 Ft

    3 000 000 Ft

    4 000 000 Ft

    5 000 000 Ft

Egyéni szint havi díja

250 Ft

500 Ft

750 Ft

1 000 Ft

1 250 Ft

Családi szint havi díja

500 Ft

1 000 Ft

1 500 Ft

2 000 Ft

2 500 Ft

Baleset esetén…

 • A legsúlyosabb tragédia esetén kiemelkedő kifizetés, melye közlekedés baleset esetén megduplázódik. A keresőképesség legkisebb fokú elvesztése esetén kifizetés, egészen a keresőképesség teljes elvesztéséig.

 • Égés esetén 10%-100%-os kifizetés súlyosságtól függően.

 • Csonttörés vagy repedés esetén százalékos kifizetés súlyosságtól függően. Kifizetés már egy kézujj repedése esetén is.

 • Baleseti eredetű kórházi tartózkodás esetén térítés már az első naptól.

 • Balesetből eredő táppénz esetén kifizetés már az első táppénzen töltött naptól.

Kórházi csomag betegség és baleset esetére, 3 hónap vár. idővel

1. szint

2. szint

3. szint

4. szint

5. szint

Kórházi napi térítés (1. naptól, 90 nap / év)

1500 Ft/nap

3000 Ft/nap

4500 Ft/nap

6000 Ft/nap

7500 Ft/nap

Keresőképtelenség esetére szóló, napi térítés (1. naptól, 60 nap / év)

750 Ft/nap

1500 Ft/nap

2250 Ft/nap

3000 Ft/nap

3750 Ft/nap

Egyéni szint díja/hó

850 Ft

1 700 Ft

2 550 Ft

3 400 Ft

4 250 Ft

Családi szint díja/hó

1 700 Ft

3 400 Ft

5 100 Ft

6 800 Ft

8 500 Ft

Betegség esetére…

 • 3 hónap várakozási idő után.

 • Balesetből vagy betegségből eredő kórházi ápolás első napjától térítés minden kórházban töltött napra.  Intenzív ellátás esetén 150%-os kifizetés.

 • Amennyiben műtétre kerül sor, a műtét súlyosságától függően fizet egyösszegű szolgáltatást.

 • Bármely okú táppénz esetén szolgáltatás már az ötödik naptól.

 

Műtéti csomag betegség és baleset

esetére, 3 hónap várakozási idővel

1. szint

2. szint

3. szint

4. szint

5. szint

Kis műtét térítése

18 750 Ft

37 500 Ft

56 250 Ft

75 000 Ft

93 750 Ft

Közepes műtét térítése

37 500 Ft

75 000 Ft

112 500 Ft

150 000 Ft

187 500 Ft

Nagy műtét térítése

75 000 Ft

150 000 Ft

225 000 Ft

300 000 Ft

375 000 Ft

Kiemelt műtét térítése

150 000 Ft

300 000 Ft

450 000 Ft

   600 000 Ft

   750 000 Ft

Egyéni szint díja/hó

  250 Ft

500 Ft

750 Ft

1 000 Ft

1 250 Ft

Családi szint díja/ hó

 500 Ft

   1 000 Ft

  1 500 Ft

 2 000 Ft

   2 500 Ft

 

 

Összefoglalva:

 • A legnehezebb helyzetekben nyújt anyagi segítséget a lehetőségekhez igazodó áron.

 • Elkötelezettség nélkül, akár 65 éves korig fenntartható.

 • A nap 24 órájában, az év 365 napján, bárhol a világon bekövetkező balesetre érvényes.

 • Mással nem helyettesíthető pénzügyi alternatíva a kieső jövedelme pótlására.

Önkéntes Munkavállalói Program előnyei a Munkaadó számára

 

Adminisztráció:

 • Az Aegon Biztosító Zrt. és szerződött partnere, minden adminisztrációs terhet átvállal legyen a az a rendszeres díjak beszedése és az ezzel összefüggő adminisztráció, ezért a program a személyügyi-munkaügyi területek számára semmilyen plusz teherrel nem jár.

 • Része ennek a szolgáltatásnak a kilépő és belépő dolgozók biztosítással összefüggő feladatainak kezelése.

 • Munkaadói költség: 0, azaz nulla forint.

 • Semmilyen adminisztrációs költséget vagy egyéb személyi erőforrást nem igényel.

 • A program bevezetése semmilyen banki, vagy egyéb utalási költséggel, illetve illetékkel a munkaadó számára nem jár.

Ár-Érték arány

 • A piacon ismert, hasonló termékekkel összehasonlítva kiemelkedően kedvező ár-érték arányú szolgáltatás a munkavállalók számára

 • Széles körű és testreszabható szolgáltatások olyan különleges fedezetekkel, mint a közlekedési baleseti halál és a bármely okú (betegség és baleset) táppénz

 • Kortól és nemtől független, egységes ár minden munkavállaló számára

Ügyintézés és kárrendezés

 • Választható ügyintézési és kárrendezési csatornák, akár az Aegon Biztosító Zrt. országos irodahálózatán keresztül, távügyintézés a telefonos Call Center-en keresztül, vagy e-ügyintézés.

Egyéb kedvezmények

 • Mint az Aegon Biztosító új ügyfelei a munkavállalók széles körű kedvezményekben és folyamatos akciókban részesülhetnek, legyen szó lakás- vagy gépjármű biztosításról, vagy bármilyen egyéb szolgáltatásról.41590.jpg

 

CLB
Generali biztosítások