Vodafone EKSZ Flotta

 

flotta1.png

flotta2.png

flotta3.png

 

 

 

 

Árkád Vodafone

1.jpg

Tisztelt Szakszervezeti Tagok!

Mester Péter vagyok a Vodafone Magyarország Zrt. Árkád üzletének a flotta kapcsolattartója.

A mai naptól kezdve az Árkád Üzletház Vodafone üzletének csapata kiemelt szerepet vállal a Egységes Közlekedési Szakszervezet munkatársainak lakossági flotta kiszolgálásában.

Üzenetem célja, hogy tájékoztassam Önöket, miként tudjuk a mobilszolgáltatással kapcsolatos igényeiket minél teljesebb körűen kiszolgálni és eljuttatni az egyedi ajánlatainkat Márkakereskedésünkben. Minden felmerülő kérdésükkel kapcsolatban várom felkeresésüket a lenti e-mail címen, illetve Üzletünkben elsőbbséget élveznek kiszolgálás terén. Továbbá időpont egyeztetésre is lehetőségük van a várakozási idő nullára redukálása végett, melyet szintén az alább található e-mail címen tehetnek meg.

2.jpg

Miért érdemes egyedi flotta-előfizetésre váltani az egész családdal?

  • Díjmentes beszélgetés flottán belül, a munkatársakkal és családtagokkal egyaránt!

  • A családtagok bevonása akár külön előfizetőként is lehetséges!

  • Szolgáltatóváltás a telefonszám megtartásával díjmentesen!


 

Név: Mester Péter

e-mail: peter.mester@vodafone.com

Cím: Árkád Üzletház

1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A

Hírek

BKV 2019. bértárgyalás ÁB ülés

BKV 2019. bértárgyalás ÁB ülés

BKV 2019. bértárgyalás ÁB ülés

A munkáltató a mai napra írta ki a bértárgyalás következő ülését. Sajnos nem mondhatjuk, hogy folytatódtak a tárgyalások, mert gyakorlatiag továbbra sem kezdődtek meg. A munkáltató ma sem tett kiajánlást. 

Amit tudni lehet:

A vállalat saját forrásból nem tud biztosítani keretet a béremelésre.

Várhatóan a főváros közgyélése jövő heti ülésén dönt, mekkora összeget tud elkülöníteni erre a célra. 

Remélhetőleg a következő tervezett találkozóra lesz érdemi ajánlat. Ennek időpontja február 27. vagy 28.

Vészesen fogy a BKV-sok türelme

Még el sem kezdődtek a bértárgyalások

Rohamosan fogy a BKV-sok türelme, mert még mindig nem tudják, kapnak-e béremelést, s ha igen, akkor mekkora mértékre számíthatnak. A vezérigazgató még nulla százalékos ajánlatot sem tett, az viszont már kiderült, ha tehetné, még többet túlóráztatná a járművezetőket. Egyszerűen nem igaz a cég sajtóirodájának már hetekkel korábban tett nyilatkozata, miszerint megkezdődtek a bértárgyalások – szögezi le közleményében az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ).

Rabszolgatörvény

Rabszolgatörvény

Vegyük vissza a rendelkezést saját sorsunk felett!
A kormány újabb módosításokat megszavaztatni a Munka törvénykönyveében, ezzel tovább rontava a munkavállalók helyzetét. 2010 óta több olyan intézkedés született, mely a dolgozók kiszolgáltatottságát növelte, érdekérvényesítő képességét pedig csökkentette. Először lehetetlenné tették a sztrájkot, megfosztva ezáltal a munkavállalókat alapvető joguktól, majd módosításra került az Mt. Az elrendelhető túlóra 144 óráról 300-ra nőtt. De ez sem volt elég. Több egyéb szigorítás mellett, mint például a 3 éves munkaidőkeret beveztése, 400 óra többletmunka elrendelését teszi lehetővé. Teszi ezt anélkül, hogy egyeztetne az érintettekkel. Érdemben utólag sem hallgatja meg a tiltakozásokat. Ezt megelőzően a cafeteriát gyakorlatilag megszüntette, elvéve azokat az elemeket is, melyeket a közelmúltban belerakott.
Amíg Európában csökken a munkaidő, Magyarországon növekszik. A dolgozóknak rendes munkavégzés mellett kell megkeresni a szükséges bért, nem pedig rákényszeríteni őket, hogy rabszolga módjára akár évi ötven nappal többet dolgozzanak! Vegyük saját kezünkbe sorsunk irányítását, ne döntsenek a fejünk felett rólunk azok, akik soha nem végeztek munkát! Ha nem lépünk, minden bizonnyal folytatódik a kizsákmányolás, további megszorításokkal!
Lépjünk fel együtt, mutassuk meg, van szolidaritás a 4,5 millió munkavállaló között! Tüntessünk közösen december 8-án, szombaton 10 órától! Találkozzunk a Jászai Mari téren! aki tud, jöjjön el, vessünk véget közössen ennek az ámokfutásnak! Mutassuk meg az erőnket, mert ez a hatalom csak az erő szavát érti! Együtt erősebbek vagyunk!