Vodafone EKSZ Flotta

 • Havi előfizetési díjak összesen 2 776,00 Ftvodafone-logo-vector1-400x400.png

 • Lebeszélhetőség bármely normál díjas belföldi hívásból 2 286,00 Ft

 • Percdíjak

 • (belföldi, normál díjas hívások, másodperc alapú)

 • Hívás csoporton belül, minden időszakban díjtalan

 • Vodafone hálózatba és vezetékes irányba indított hívás 10,16 Ft 

 • Más mobil hálózatba indított hívás 10,16 Ft 

 • SMS-küldés/db (belföldi, normál díjas) 19,05 Ft

 • Díjmentes belföldi, Vodafone hálózaton belüli SMS havonta 40 db 40 db

ekszflottaoldal1.jpgekszflottaoldal2.jpgekszflottaoldal3.jpgekszflottaoldal4.jpg

Az EKSZ számára a Vodafone elérhetővé tette egy korlátlan tarifa ajánlatot a flotta csomagok között.

voda2.pngvoda.png

euroamingoldal1.jpgeuroamingoldal2.jpg

 

Árkád Vodafone

1.jpg

Tisztelt Szakszervezeti Tagok!

Mester Péter vagyok a Vodafone Magyarország Zrt. Árkád üzletének a flotta kapcsolattartója.

A mai naptól kezdve az Árkád Üzletház Vodafone üzletének csapata kiemelt szerepet vállal a Egységes Közlekedési Szakszervezet munkatársainak lakossági flotta kiszolgálásában.

Üzenetem célja, hogy tájékoztassam Önöket, miként tudjuk a mobilszolgáltatással kapcsolatos igényeiket minél teljesebb körűen kiszolgálni és eljuttatni az egyedi ajánlatainkat Márkakereskedésünkben. Minden felmerülő kérdésükkel kapcsolatban várom felkeresésüket a lenti e-mail címen, illetve Üzletünkben elsőbbséget élveznek kiszolgálás terén. Továbbá időpont egyeztetésre is lehetőségük van a várakozási idő nullára redukálása végett, melyet szintén az alább található e-mail címen tehetnek meg.

2.jpg

Miért érdemes egyedi flotta-előfizetésre váltani az egész családdal?

 • Díjmentes beszélgetés flottán belül, a munkatársakkal és családtagokkal egyaránt!

 • A családtagok bevonása akár külön előfizetőként is lehetséges!

 • Szolgáltatóváltás a telefonszám megtartásával díjmentesen!


 

Név: Mester Péter

e-mail: peter.mester@vodafone.com

Cím: Árkád Üzletház

1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A

Hírek

Rabszolgatörvény

Rabszolgatörvény

Vegyük vissza a rendelkezést saját sorsunk felett!
A kormány újabb módosításokat megszavaztatni a Munka törvénykönyveében, ezzel tovább rontava a munkavállalók helyzetét. 2010 óta több olyan intézkedés született, mely a dolgozók kiszolgáltatottságát növelte, érdekérvényesítő képességét pedig csökkentette. Először lehetetlenné tették a sztrájkot, megfosztva ezáltal a munkavállalókat alapvető joguktól, majd módosításra került az Mt. Az elrendelhető túlóra 144 óráról 300-ra nőtt. De ez sem volt elég. Több egyéb szigorítás mellett, mint például a 3 éves munkaidőkeret beveztése, 400 óra többletmunka elrendelését teszi lehetővé. Teszi ezt anélkül, hogy egyeztetne az érintettekkel. Érdemben utólag sem hallgatja meg a tiltakozásokat. Ezt megelőzően a cafeteriát gyakorlatilag megszüntette, elvéve azokat az elemeket is, melyeket a közelmúltban belerakott.
Amíg Európában csökken a munkaidő, Magyarországon növekszik. A dolgozóknak rendes munkavégzés mellett kell megkeresni a szükséges bért, nem pedig rákényszeríteni őket, hogy rabszolga módjára akár évi ötven nappal többet dolgozzanak! Vegyük saját kezünkbe sorsunk irányítását, ne döntsenek a fejünk felett rólunk azok, akik soha nem végeztek munkát! Ha nem lépünk, minden bizonnyal folytatódik a kizsákmányolás, további megszorításokkal!
Lépjünk fel együtt, mutassuk meg, van szolidaritás a 4,5 millió munkavállaló között! Tüntessünk közösen december 8-án, szombaton 10 órától! Találkozzunk a Jászai Mari téren! aki tud, jöjjön el, vessünk véget közössen ennek az ámokfutásnak! Mutassuk meg az erőnket, mert ez a hatalom csak az erő szavát érti! Együtt erősebbek vagyunk!

 

 

Bértárgyalás 2019

Bértárgyalás 2019

Béremelés 2019.

A mai napon Állandó Bizottsági ülésen egyeztett a munkáltató a munkavállalói oldal képviselőivel. A bértárgyalásokat plenáris ülésen kívánja megkezdeni, előzetesen azonban szeretne egyeztetéseket folytatni az ÁB keretein belül, ahol megállapodás születhet a sarokszámokról, megismerheti a szakszervezeti bérigényt és a továbbiakban átbeszélhetjük a későbbi megállapodás részleteit.

Egyelőre azonban kiajánlás hiányában sarokszámokról nem beszélhetünk. A felek megfogalmazták: a gyors lezárásban érdekeltek, közös cél, hogy januárban már az emelt béreket fizessék ki.