VÁLTOZÁS !!! Flotta tarifacsomagok 2013. október 1-töl ÚJ !!! Flotta Red Korlátlan beszélgetés és SMS minden hálózatba havi 9 990 Ft-ért. Megnézem a változásokat.

Arrow up
Arrow down
Vodafone Egyedi Díjszabás

Vodafone Egyedi Díjszabás VKSZSZ-KEKSZ flotta tagjai részére

Tisztelt Munkavállalók!

 

Szakszervezetek az évelején megunták a mamut cég lomha mozgását, több mint két éves huzavonáját a mobilszolgáltató váltás ügyében. Úgy gondoltuk saját utat kell járni ezért egy szakszervezeti flottaszerződést kötöttünk a Vodafone Zrt-vel. Ebből lett a VKSZSZ-KEKSZ egy mindenki számára költségkímélő, a mindennapjainkhoz igazodó olyan mobiltelefon csomag, melyet, mindenki számára elérhetővé tettünk. 2012. április 15.-én kötöttük meg a szerződést a mobil szolgáltatóval tarifacsomag használatára.

Az élet úgy hozta, hogy a BKV mobil tender kiírását is az a szolgáltató nyerte meg mellyel a szakszervezetek már szerződést kötöttek. Arra gondoltunk, hogy ez majd gyorsítja az amúgy csigalassúsággal haladó folyamatokat, de be kellet látnunk, hogy rosszul gondoltuk. A tempó nem gyorsult, ennek következtében csak november végére sikerült a szolgáltató váltása a BKV-nak. Szeretnénk abban bízni, hogy ez az áldatlan állapot hamarosan véget ér, és végre nyugvópontra kerül a BKV szolgáltató váltása. Úgy gondolom, hogy ezt a tempót mi sokszorosan leköröztük, és aki már a kezdetekkor csatlakozott a szakszervezeti flottához annak sikerült némi aprópénzt is megtakarítania. Sokan mondják, hogy azért nem váltanak, mert a BKV nem lép, a magam részéről úgy gondolom, hogy aki nem ad a költségemhez az ne is akarja azt növelni. Amennyiben beszélni szeretne, velem keressen meg, és fizesse is meg.

 Mai napig sokan csatlakoztak a flottához, ami számunkra az elégedettség mérőfoka. A tarifacsomag a jelenleg érvényben lévő BKV-Telenor csomagnál 40-50 %-al alacsonyabb percdíjakat tartalmaz és minden olyan sallang díjtól mentes, ami a Telenor díjcsomagjában megtalálható.

Vannak olyan kollégák, akik hűségnyilatkozat miatt nem tudnak szolgáltatót váltani éppen ezért a vállalatnál párhuzamosan két szolgáltató (Telenor, Vodafone), híváscsoportja működik. A két híváscsoport között nincs ingyen beszélési lehetőség, mindenki a saját tarifája szerinti perc díját fizeti, csak az azonos csoportba tartozók között van díjmenetes beszélési lehetőség. Nagyon sok kolléga elhordozta a telefon számát az új szolgáltatóhoz, így az előhívószám (20...... 30...... 70......) alapján egyáltalán nem biztos, hogy egy híváscsoportba tartoznak az azonos előhívószámmal rendelkező telefonszámok. Valamilyen rendszer alapján jelöljétek meg a telefonban, hogy ki melyik híváscsoportba tartozik a saját és kollégáitok telefonszámlájának kímélése érdekében.

A kiegészítő havidíj (telefonadó) mértékének meghatározása nem a szolgáltatón múlik, hanem az aktuális adó szabályok változását követi.

 

A Vodafone szolgáltatónál működő szakszervezeti flotta néhány jellemzője a teljesség igénye nélkül: havidíja: bruttó 2286 Ft (havidíj 1905 Ft + 381 Ft csoporton belüli ingyen opció), mely teljes egészében lebeszélhető hálózaton belül és vezetékes irányba bruttó 10,16 Ft más mobil hálózatba bruttó 15,24 Ft percdíjon, a lebeszélhetőség után sem változnak a percdíjak. A törvényi változások miatt bruttó 490 Ft kiegészítő havidíj (telefonadó) kerül kiszámlázásra mely nem lebeszélhető. A számlázás másodperc alapú, tarifacsomagban lehetőség van kedvezményes SMS küldésre, öt különböző internet csomag használatra, kedvezményes készülék vásárlására.

A tarifacsomagba mindenki egyéni előfizető ennek következtében a keletkező számláját saját maga köteles rendezni, a szakszervezet csak a kedvezményes csomagot biztosítja, kezességet a befizetésekért nem vállal. A be nem fizetet számlából keletkező kár az előfizetőt terheli.

 

A csoporton belüli hívás-szolgáltatás a jelzett havidíjért a BKK Közút Zrt., BKK Zrt. és a BKV Zrt.- összes előfizetése, illetve BKK Közút, BKK Zrt., BKV Zrt., VTDSZSZ és VKSZSZ szakszervezetek - összes flotta előfizetése közötti díjmentes beszélgetést biztosít.

 

A tarifacsomag megvásárlására az Árkád Üzletközpont (Örsvezér tere 25. tel: 70-522-3003) földszinti Vodafone boltban van lehetőség, a BKV utazási igazolvány, vagy a BKK szabadjegy és a személyi okmányok bemutatásával.

Minden kollégánk, aki elmegy és ebből a flotta csomagból vásárol, azt az üzletben soron kívül kiszolgálják.

 

Békési László

  

Kapcsolat

Postacím: 1660. Budapest Pf. 311.

Tel-fax.: +36 1 407-0021

Mobil: +36204599111

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oldal információ

 Tisztelt Látogató! Köszönjük, hogy megtiszteli oldalunkat figyelmével! Oldalunkon folyamatos a feltöltés, kérem rendszeresen látogasson minket