Nemes Gábor

Elnök

1984 óta dolgozom a BKV Zrt.-nél. 1991 óta töltök be különböző szakszervezeti tisztséget és az egyik legnagyobb kihívásnak az Egységes Közlekedési Szakszervezet létrehozását, működését tekintem.

Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem a szakszervezeti feladataim során és tanulmányaim is sokat segítettek abban, hogy az érdekvédelmi munka nem könnyű feladatainak mindinkább megfeleljek.

Az évek során rájöttem, hogy az igazi felelősségteljes csapatmunka a legcélravezetőbb és mára, olyan társakkal hozott össze a sors, akik az egységes érdek képviseleti feladatokban megtalálták a közös hangot.

A megosztott szakszervezeti mozgalom ellenében a munkavállalók összetartozásának erősítésével kívánunk eredményeket elérni. Erősíteni szeretnénk azt a hitet, hogy mindenkinek tenni kell azért, hogy eredményeket tudjunk elérni és hogy a munkavállalói jogokat az élet fenntartásához szükséges feltételeket, az emberi élethez valómunkakörülményeket hosszabb távon elérhessük, fenntarthassuk.

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet megmutatja az irányt és a munkavállalókkal közösen akarja a kitűzött célokat elérni. Az felelősségem abban van, hogy egy olyan csapatot vezessek, irányítsak, akikkel közösen a munkavállalók széles körét bevonva, nyílt, őszinte párbeszédet folytatva a valós munkavállalói érdekeket egységes platformra tereljem.

Fogjunk kezet és vezetünk!